Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsgáztatás telephelyünkön

minden típusú személygépkocsira, kis és nagy tehergépkocsira, autóbuszra, pótkocsira, motorkerékpárra, utánfutóra, lassú járműre.

A Somogy Megyei Közlekedési Felügyelet kihelyezett vizsgálóállomása vagyunk.
A hozzánk beérkezett gépkocsikat érkezési sorrendben, vagy időpont egyeztetés alapján
DÍJMENTESEN ÁTVIZSGÁLJUK!

Árajánlatot készítünk: – lehet megbontás nélküli és lehet megbontásos. A megbontás során pontosan fel tudjuk mérni a javításhoz szükséges alkatrész költségét, illetve a javításhoz szükséges időt. Műszaki vizsgára történő felkészítést a megrendelést követően kezdjük el.

Előzetes átvizsgálást hétfőn egész nap, a hét többi napján 8-12 óráig végzünk, érkezési sorrend szerint, illetve bejelentkezés alapján.

Megbontás nélküli javítási kalkulációt az átvizsgálás után adunk. A megbontáshoz itt kell hagyni a gépkocsit.

A megrendelő meghatalmazása alapján elvégezzük a műszaki megvizsgáláshoz szükséges hatósági feladatokat is, és segítséget nyújtunk a szükséges okmányok beszerzéséhez.


Autójavítás

Műhelyünk nagysága, felszereltsége, illetve elhelyezkedése révén személy, kis teher, valamint tehergépkocsik javítását egyaránt tudjuk vállalni.

Rendszere:
A beérkezett gépkocsikról a tulajdonos, vagy meghatalmazottja elmondása alapján munkalapot veszünk fel, amely egyben megrendelőlap is.
A hiba körülményeinek feltárása a megrendelőlap alapján történik. Felmérjük a javításhoz szükséges alkatrészeket, és a javítási idő figyelembe vételével árajánlatot készítünk. Felhívjuk a megrendelőt, és tájékoztatjuk a felmerülő javítási költségekről. Csak az árajánlat elfogadása után kezdjük meg a javítást, és tájékoztatjuk az ügyfelet az elkészülés idejéről. A megjavított gépkocsi átadása munkaidőben, vagy kölcsönösen egyeztetett időpontban történik. Az általunk beszerelt alkatrészekre és a javításra garanciát vállalunk.

Cégünk rendelkezik olyan általános AutoData programmal, amely tartalmazza minden személy-, és kis tehergépkocsi szervizelési paramétereit és a javítási folyamatokat.


!!! FIGYELEM! AMI PLUSZ !!!

A javításra jelentkező ügyfeleket a város központjáig, illetve a telephelyig térítésmentesen el, és visszaszállítjuk.


Alkatrész biztosítás

A javítást alkatrész biztosítással és anélkül is vállaljuk. Kapcsolatban vagyunk az ország legnagyobb autóalkatrész nagykereskedőivel, és számítógépes kapcsolat révén rögtön látjuk, hogy a szükséges alkatrész rendelkezésre áll-e. Nagykereskedőink naponta kétszer szállítanak.

Természetesen márkaszervizekkel és autóbontókkal is kapcsolatban vagyunk. A lehetőségek figyelembe vételével mindig az ügyfelek igénye szerint kívánjuk az alkatrészek biztosítását megoldani.

Az általunk beszerelt alkatrészekre és a javításra garanciát vállalunk, amelyet a vállalási szabályzat szerint a telephelyen, munkaidőben lehet érvényesíteni.


Karosszéria javítás

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében karosszéria javítást is vállalunk.A karosszéria javítás kiterjed a személy, és kis tehergépkocsikra, valamint az általunk vizsgáztatott nagy tehergépkocsikra is.

A javításhoz szükséges karosszéria elemeket a kapcsolatban lévõ nagykereskedelmi hálózaton keresztül szerezzük be.
A javítás megkezdése előtt felmérjük a kárt, és árajánlatot adunk.
Az árajánlat elfogadása után kezdjük el a javítást.

Kapcsolatban vagyunk a biztosítótársaságokkal is. A kötelező biztosításra érvényesíthető kártérítési igényt meghatalmazás alapján a biztosító társasággal a számlánkra átutaltatjuk. Könnyebbség, hogy nem kell esetenként nagyobb összeget kifizetni.


Autófényezés

A karosszéria javításhoz szorosan kapcsolódó autófényezést is vállalunk fényezőkamrában. A fényezés nagyon alapos előkészítést igényel. A fényezéshez szükséges színt, színkatalógus alapján kevertetjük ki. A fényezés fényezőkamrában történik, megfelelő hőfokon, pormentesen, környezetvédelmi feltételekkel. A fényezés nagy figyelmet, precizitást igénylő feladat, ezért gyakorlott mesterek végzik.


Autópolírozás

Az idősebb gépkocsik karosszériája az eredeti fényét nyeri
vissza az által, hogy a matt festéket a polírpaszta leszedi.

A munka minőségét a FARECLA angol gyártó cég garantálja az előírt technológia szerint.


Hatósági feladatok ügyintézése

A műszaki vizsgáztatáshoz feltételként nagyon sok más tennivaló is kapcsolódik, amelyet ha az ügyfél végez el, sok időt és utánajárást igényel.
Például vállaljuk a tachográf átalakítását, pontosság ellenőrzését, járművek átalakítását a tervezéstől, a kivitelezésen át, a műszaki vizsgáztatásig. Bizonyos járművek mentesülhetnek a tachográf beszerelés alól stb.

Cégünk több mint 15 éves gyakorlata alapján elvégez a műszaki megvizsgáláshoz szükséges feladatot, illetve segítséget nyújt a szükséges okmányok beszerzésében, ezzel időt és pénzt takarít meg ügyfeleinek.


Teljes körű szolgáltatás – Mindent egy helyen


Ha a kedves érdeklődő elolvasta szolgáltatásainkat, tapasztalhatta, hogy cégünk a profilján belül, teljes körű kiszolgálásra törekszik. Fő profilunk a műszaki vizsgáztatás. Az időszakos műszaki vizsgáztatás hatósági feladat.

Feladata: a gépjárművek forgalomképességének szinten tartása.
Célja: a műszaki hibás balesetek elkerülése. Ezen cél elérése érdekében:
– biztosítjuk a szükséges alkatrészt
– elvégezzük a gépkocsi javítását
– karosszéria javítását
– fényezését
– és a fentiekhez kapcsolódó hatósági feladatokat

Mindezek figyelembe vételével, ha valaki ügyfelünk lesz, tapasztalhatja, hogy cégünk a hatósági engedéllyel ellátott, forgalomképes gépkocsi visszaadásában érdekelt.

Hozzászólások lezárva.