Cégbemutató

Cégbemutató

 

Cégünk létszámát és felszereltségét illetően a környéken a legnagyobb márkafüggetlen javítóműhely. A műhely nagyságából adódóan személy- és tehergépkocsik javítását, szervizelését egyaránt végezzük. A gépkocsik javításán kívül karosszéria javítást és fényezőkamrában autófényezést is vállalunk. A szükséges alkatrészeket nagykereskedői hálózaton keresztül beszerezzük. Megrendelésre teljes körű szervizelést is vállalunk.
A gépkocsi gyártmányának, típusának figyelembe vételével számítógépes program írja elő az átvizsgálás részletességét, illetve a megtett km függvényében az alkatrészek cseréjét és a javításhoz szükséges időt.

Cégünknél bevált gyakorlat, hogy a hiba feltárása után ügyfeleinknek árajánlatot adunk. A megrendelő dönt a javítás részletességéről. A műszaki megvizsgálását alkalmazotti vizsgabiztosokkal műhelyünkben végezzük.

A hatóságokkal napi kapcsolatban vagyunk, ezért minden, a gépkocsit érintő feladatot meg tudunk oldani.

Autószerelőink folyamatosan szaktanfolyamokon vesznek részt, hogy a garanciális kötelezettség alól kikerülő gépkocsik szervizelését, javítását is vállalni tudjuk. Fontosnak tartjuk a megvizsgáláshoz szükséges szerszámok, műszerek beszerzését.

Cégünk számítógépes hálózattal rendelkezik, ezért műszaki vizsga lejáratáról külön értesítőt küldünk. Természetesen térítésmentesen. Ezen apró figyelmességgel elkerülhető a forgalmi engedély bevonása és a gépkocsi több hétre történő leállítása.

A több gépkocsival rendelkező ügyfeleink soronkívüliséget élveznek. A dolgozói létszám miatt tudjuk vállalni, hogy a beérkezést követő nap megállapítjuk a hibát és szükség szerint megkezdjük a javítást.
Természetesen a feladat sürgősségének figyelembe vételével a napközbeni kisebb hibaelhárításokat a kapacitás leterheltségének függvényében akár azonnal végrehajtjuk.

Cégünk az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Minden javításról a jogszabályban előírt módon garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez számlát nem kérünk, mert a javításokat számítógépen rögzítjük.

Ügyfeleink gépkocsivezetőitől együttműködési készséget kérünk. Arra kérjük őket, hogy a műszaki változásokat előre jelezzék, hogy a nagyobb költséggel járó javításokat elkerüljék. Ha szükséges a gépkocsivezetőket szakmai információval látjuk el a napi teendők elvégzéséhez.

Jelenleg 12 db személygépkocsi, kisteher gépkocsi, és 4 db nagy tehergépkocsi javítási lehetőséggel rendelkezünk. Cégünknél jelenleg 12 fő a dolgozói létszám, köztük 7 fő autószerelő mester.

Üzleti szlogenünk: Mindent egy helyen ügyfélcentrikusan!


A kezdetek…

A céget Kiss és Hegyi Gépjármûjavító és
Fuvarozó GMK néven 1989-ben alapítottuk.

Alapítók:
Kiss József közlekedési üzemmérnök
Hegyi Jenő autógépész üzemmérnök

Előtte magánfuvarozással foglalkoztunk. A műhelyalapítást az indokolta, hogy a szaporodó magánfuvarozóknak javítási lehetőséget biztosítsunk, és természetesen kielégíteni a lakossági személygépjármű javítási igényeit is. Ez akkor még az úgynevezett keleti típusú gépkocsik javítását jelentette. Kezdetben a telket az önkormányzattól béreltünk, azóta már megvásároltuk. Nagysága 3900 m2. Az elsõ 200 m2-es műhely könnyűszerkezetes technológiával épült, családi támogatással.

1991-ben hozzáépítettünk egy 50 m2-es karosszéria javító műhelyt és mintegy 100 m2-el nagyobbítottuk a műhely keleti oldalát. Az induláskor a dolgozókat az ismeretségi körből alkalmaztunk. A javításhoz szükséges szerszámok beszerzése folyamatosan történt.

Hozzászólások lezárva.