Bejelentkezés

KÉRJÜK REGISZTRÁLJON! Hasznos, mert a regisztráció után hasznos információkat olvashat vezetéstechnika és a gépjármű karbantartás témaköreiből.

Hírlevél feliratkozás

Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

Partnereink

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsgáztatás telephelyünkön
minden típusú személygépkocsira, kis és nagytehergépkocsira, autóbuszra, pótkocsira, motorkerékpárra, utánfutóra, lassú járműre.
 
A Somogy Megyei Közlekedési Felügyelet kihelyezett vizsgálóállomása vagyunk.
A hozzánk beérkezett gépkocsikat érkezési sorrendben, vagy idõpont egyeztetés alapján DÍJMENTESEN ÁTVIZSGÁLJUK!


Árajánlatot készítünk: - lehet megbontás nélküli és lehet megbontásos. A megbontás során pontosan fel tudjuk mérni a javításhoz szükséges alkatrész költségét, illetve a javításhoz szükséges időt. Műszaki vizsgára történő felkészítést a megrendelést követően kezdjük el.

Elõzetes átvizsgálást hétfõn egész nap, a hét többi napján 8-12 óráig végzünk, érkezési sorrend szerint, illetve bejelentkezés alapján.

Megbontás nélküli javítási kalkulációt az átvizsgálás után adunk. A megbontáshoz itt kell hagyni a gépkocsit.

A megrendelõ meghatalmazása alapján elvégezzük a műszaki megvizsgáláshoz szükséges hatósági feladatokat is, és segítséget nyújtunk a szükséges okmányok beszerzéséhez.


Autójavítás
 
Műhelyünk nagysága, felszereltsége, illetve elhelyezkedése révén személy, kisteher, valamint tehergépkocsik javítását egyaránt tudjuk vállalni.

Rendszere:

A beérkezett gépkocsikról a tulajdonos, vagy meghatalmazottja elmondása alapján munkalapot veszünk fel, amely egyben megrendelõlap is.
A hiba körülményeinek feltárása a megrendelõlap alapján történik. Felmérjük a javításhoz szükséges alkatrészeket, és a javítási idõ figyelembe vételével árajánlatot készítünk. Felhívjuk a megrendelõt, és tájékoztatjuk a felmerülõ javítási költségekrõl. Csak az árajánlat elfogadása után kezdjük meg a javítást, és tájékoztatjuk az ügyfelet az elkészülés idejérõl. A megjavított gépkocsi átadása munkaidõben, vagy kölcsönösen egyeztetett idõpontban történik. Az általunk beszerelt alkatrészekre és a javításra garanciát vállalunk.
 
Cégünk rendelkezik olyan általános AutoData programmal, amely tartalmazza minden személy-, és kis tehergépkocsi szervizelési paramétereit és a javítási folyamatokat.

  !!! FIGYELEM! AMI PLUSZ !!!  

A javításra jelentkezõ ügyfeleket a város központjáig, illetve a telephelyig térítésmentesen el, és visszaszállítjuk.


Alkatrész biztosítás

A javítást alkatrész biztosítással és anélkül is vállaljuk. Kapcsolatban vagyunk az ország legnagyobb autóalkatrész nagykereskedõivel, és számítógépes kapcsolat révén rögtön látjuk, hogy a szükséges alkatrész rendelkezésre áll-e. Nagykereskedõink naponta kétszer szállítanak.

Természetesen márkaszervizekkel és autóbontókkal is kapcsolatban vagyunk. A lehetõségek figyelembe vételével mindig az ügyfelek igénye szerint kívánjuk az alkatrészek biztosítását megoldani.

Az általunk beszerelt alkatrészekre és a javításra garanciát vállalunk, amelyet a vállalási szabályzat szerint a telephelyen, munkaidõben lehet érvényesíteni.


Karosszéria javítás
 
Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében karosszéria javítást is vállalunk.A karosszéria javítás kiterjed a személy, és kis tehergépkocsikra, valamint az általunk vizsgáztatott nagytehergépkocsikra is.

A javításhoz szükséges karosszéria elemeket a kapcsolatban lévõ nagykereskedelmi hálózaton keresztül szerezzük be.
A javítás megkezdése elõtt felmérjük a kárt, és árajánlatot adunk.
Az árajánlat elfogadása után kezdjük el a javítást.


Kapcsolatban vagyunk a biztosítótársaságokkal is. A kötelezõ biztosításra érvényesíthetõ kártérítési igényt meghatalmazás alapján a biztosító társasággal a számlánkra átutaltatjuk. Könnyebbség, hogy nem kell esetenként nagyobb összeget kifizetni.


Autófényezés

A karosszéria javításhoz szorosan kapcsolódó autófényezést is vállalunk fényezőkamrában. A fényezés nagyon alapos elõkészítést igényel. A fényezéshez szükséges színt, színkatalógus alapján kevertetjük ki. A fényezés fényezõkamrában történik, megfelelõ hõfokon, pormentesen, környezetvédelmi feltételekkel. A fényezés nagy figyelmet, precizitást igénylõ feladat, ezért gyakorlott mesterek végzik.


Autópolírozás
 
Az idõsebb gépkocsik karosszériája az eredeti fényét nyeri
vissza az által, hogy a matt festéket a polírpaszta leszedi.

A munka minõségét a FARECLA angol gyártó cég garantálja az elõírt technológia szerint.


Hatósági feladatok ügyintézése
 
A műszaki vizsgáztatáshoz feltételként nagyon sok más tennivaló is kapcsolódik, amelyet ha az ügyfél végez el, sok idõt és utánajárást igényel.
Például vállaljuk a tachográf átalakítását, pontosság ellenõrzését, jármûvek átalakítását a tervezéstől, a kivitelezésen át, a mûszaki vizsgáztatásig. Bizonyos járművek mentesülhetnek a tachográf beszerelés alól stb.

Cégünk több mint 15 éves gyakorlata alapján elvégez a műszaki megvizsgáláshoz szükséges feladatot, illetve segítséget nyújt a szükséges okmányok beszerzésében, ezzel időt és pénzt takarít meg ügyfeleinek.


Teljeskörű szolgáltatás - Mindent egy helyen


Ha a kedves érdeklõdõ elolvasta szolgáltatásainkat, tapasztalhatta, hogy cégünk a profilján belül, teljes körű kiszolgálásra törekszik. Fő profilunk a műszaki vizsgáztatás. Az idõszakos mûszaki vizsgáztatás hatósági feladat.

Feladata: a gépjárművek forgalomképességének szinten tartása.
Célja: a műszaki hibás balesetek elkerülése. Ezen cél elérése érdekében:
- biztosítjuk a szükséges alkatrészt
- elvégezzük a gépkocsi javítását
- karosszéria javítását
- fényezését
- és a fentiekhez kapcsolódó hatósági feladatokat

Mindezek figyelembe vételével, ha valaki ügyfelünk lesz, tapasztalhatja, hogy cégünk a hatósági engedéllyel ellátott, forgalomképes gépkocsi visszaadásában érdekelt.


Ha szeretné, hogy a vizsgaidőpont érvényesség lejártának időpontjáról
díjmentesen értesítsük, és a rendszerünkben még nincs regisztrálva, itt megteheti:

Kérjük, töltse ki űrlapunkat, és regisztráljuk jelentkezését:

Jelentkezés INGYENES kiértesítésre ill.
műszaki vizsgára.

Ez az oldal sütiket használ az azonosítás, navigáció és egyéb funkciók kezelése miatt. Oldalunk használatával Ön beleegyezik, hogy ilyen típusú sütiket helyezzünk el az Ön számítógépén. Információ