Bejelentkezés

KÉRJÜK REGISZTRÁLJON! Hasznos, mert a regisztráció után hasznos információkat olvashat vezetéstechnika és a gépjármű karbantartás témaköreiből.

Hírlevél feliratkozás

Ki olvas minket

Oldalainkat 41 vendég és 0 tag böngészi

Partnereink

Cégbemutató

A video megtekintéséhez Silverlight plug-in szükséges. Ha nem jelenik meg automatikusan, letöltés itt.

Cégünk létszámát és felszereltségét illetõen a környéken a legnagyobb márkafüggetlen javítóműhely.
A műhely nagyságából adódóan személy- és tehergépkocsik javítását, szervizelését egyaránt végezzük. A gépkocsik javításán kívül karosszéria javítást és fényezõkamrában autófényezést is vállalunk. A szükséges alkatrészeket nagykereskedõi hálózaton keresztül beszerezzük. Megrendelésre teljes körű szervizelést is vállalunk.
A gépkocsi gyártmányának, típusának figyelembe vételével számítógépes program írja elõ az átvizsgálás részletességét, illetve a megtett km függvényében az alkatrészek cseréjét és a javításhoz szükséges idõt.


Cégünknél bevált gyakorlat, hogy a hiba feltárása után ügyfeleinknek árajánlatot adunk. A megrendelõ dönt a javítás részletességérõl. A mûszaki megvizsgálását alkalmazotti vizsgabiztosokkal műhelyünkben végezzük.

A hatóságokkal napi kapcsolatban vagyunk, ezért minden, a gépkocsit
érintő feladatot meg tudunk oldani.


Autószerelőink folyamatosan szaktanfolyamokon vesznek részt, hogy a garanciális kötelezettség alól kikerülő gépkocsik szervizelését, javítását is vállalni tudjuk. Fontosnak tartjuk a megvizsgáláshoz szükséges szerszámok, műszerek beszerzését.


Cégünk számítógépes hálózattal rendelkezik, ezért műszaki vizsga lejáratáról külön értesítőt küldünk. Természetesen térítésmentesen. Ezen apró figyelmességgel elkerülhető a forgalmi engedély bevonása és a gépkocsi több hétre történő leállítása.
A több gépkocsival rendelkezõ ügyfeleink soronkívüliséget élveznek. A dolgozói létszám miatt tudjuk vállalni, hogy a beérkezést követõ nap megállapítjuk a hibát és szükség szerint megkezdjük a javítást.
Természetesen a feladat sürgõsségének figyelembe vételével a napközbeni kisebb hibaelhárításokat a kapacitás leterheltségének függvényében akár azonnal végrehajtjuk.


Cégünk az ISO 9001:2001. Minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Minden javításról a jogszabályban elõírt módon garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez számlát nem kérünk, mert a javításokat számítógépen rögzítjük.

Ügyfeleink gépkocsivezetőitől együttműködési készséget kérünk. Arra kérjük őket, hogy a műszaki változásokat előre jelezzék, hogy a nagyobb költséggel járó javításokat elkerüljék. Ha szükséges a gépkocsivezetőket szakmai információval látjuk el a napi teendők elvégzéséhez.Jelenleg 12 db személygépkocsi, kisteher gépkocsi, és 4 db nagy tehergépkocsi javítási lehetőséggel rendelkezünk. Cégünknél jelenleg 12 fő a dolgozói létszám, köztük 7 fő autószerelő mester.


Üzleti szlogenünk: Mindent egy helyen ügyfélcentrikusan!A kezdetek...


A céget Kiss és Hegyi Gépjármûjavító és
Fuvarozó GMK
néven 1989-ben alapítottuk.


Alapítók:
  Kiss József közlekedési üzemmérnök
  Hegyi Jenõ autógépész üzemmérnök

Előtte magánfuvarozással foglalkoztunk. A műhelyalapítást az indokolta, hogy a szaporodó magánfuvarozóknak javítási lehetőséget biztosítsunk, és természetesen kielégíteni a lakossági személygépjármű javítási igényeit is. Ez akkor még az úgynevezett keleti típusú gépkocsik javítását jelentette. Kezdetben a telket az önkormányzattól béreltünk, azóta már megvásároltuk. Nagysága 3900 m2. Az elsõ 200 m2-es műhely könnyûszerkezetes technológiával épült, családi támogatással.

1991-ben hozzáépítettünk egy 50 m2-es karosszéria javító műhelyt és mintegy 100 m2-el nagyobbítottuk a műhely keleti oldalát. Az induláskor a dolgozókat az ismeretségi körbõl alkalmaztunk. A javításhoz szükséges szerszámok beszerzése folyamatosan történt.

Ez az oldal sütiket használ az azonosítás, navigáció és egyéb funkciók kezelése miatt. Oldalunk használatával Ön beleegyezik, hogy ilyen típusú sütiket helyezzünk el az Ön számítógépén. Információ